Studentchauffeur nodig? Wij leveren uw student chauffeur op afroep!

Goedkope tarieven

Landelijke dekking

i

Aanvullend verzekerd

}

24/7 Bereikbaar

De efficiëntie van een Studentchauffeur:

Ook wanneer u zelf voor een korte tijd achter het stuur zou zitten, is een studentenchauffeur een veelal efficiëntereoplossing. Dit tijdsbestek zou u kunnen vermenigvuldigen met uw eigen uurloon. Deze omzet loopt u zeer waarschijnlijk mis, omdat u niet geconcentreerd met uw bedrijf bezig kunt zijn. Een studentchauffeur is dan meestal de oplossing, zowel kostentechnisch als tijdsbesparend. De eventuele files nog achterwege gelaten. Uiteraard kunt u onze studenten ook gebruiken voor woon-werkverkeer of als blessurechauffeur.

Ook parkeren is geen probleem u stapt voor de deur uit en ook weer in. Kortom u kunt toch ook niet zonder deze prive chauffeur. Onze student chauffeur rijdt in uw eigen auto naar elke bestemming.

Flexibel gebruik van de Studentchauffeur in de wachturen:

De studentchauffeur staat de hele dag tot uw beschikking. In de wachturen kan uw studentchauffeur nog net even dat andere klusje doen waar uw zelf niet aan toekomt. Lijkt het u wat dat als u aan het werk bent dat ondertussen de auto wordt gewassen, uw pakketje bezorgen of uw partner naar zijn/haar afspraak wordt gebracht. De studentchauffeur doet het voor u!

De selectie van uw studentchauffeur

Chauffeurstelefoon heeft een zeer strenge selectie voor haar studentchauffeurs. Uw chauffeur is minimaal HBO of WO student. Heeft de minimale leeftijd van 21 jaar en bezit minimaal 2 jaar het rijbewijs. Uiteraard worden alle chauffeurs justitieel gescreend.

Dit zijn voor ons de basis elementen waaruit wij de eerste selectie laten plaatsvinden. Naast de eerste basis elementen vormen voor ons ook het rijden in het buitenland en de automaat ervaring en met name in wat voor formaat auto’s de chauffeurs ervaring hebben. voordat een chauffeur wordt aangenomen is uw chauffeur voor een kennismakingsgesprek geweest, een psychologische test, een rijtest, chauffeursscholing en Chauffeurstelefoons interne training. Indien uw chauffeur door al deze tests positief is gekomen, bent u verzekerd van een goede chauffeur van de Chauffeurstelefoon.

Een studentchauffeur biedt vele voordelen:

Chauffeurstelefoon Chauffeursdiensten beschikt over een grote pool van speciaal geselecteerde studentchauffeurs door héél Nederland. Onze studentenchauffeurs studeren allen aan hogescholen en universiteiten. Deze studenten zijn een zeer strenge selectie doorlopen, voordat ze voor onze cliënten mogen rijden. Onze student chauffeurs voldoen aan alle eisen die wij een student chauffeur opleggen. 

Wij besteden zeer veel aandacht aan de screening en opleiding van onze studentchauffeurs. De studentchauffeur moet goede kennis van het Nederlandse wegennet hebben, Onze studentchauffeur rijdt voor het MKB, overheidinstellingen en multinationals. Een student chauffeur van onze organisatie zal u altijd op de snelst en comfortabelste manier van A naar B brengen.

De student chauffeur op afroep is in de meeste gevallen een adequate oplossing. Wilt u liever een gecertificeerde chauffeur inhuren? Reserveert u dan een directiechauffeur.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op

Directiechauffeurs gezocht

Wij zijn met spoed op zoek naar gecertificeerde (CCV-1) directiechauffeurs