Privechauffeur nodig? Chauffeur met ervaring

Goedkope tarieven

Landelijke dekking

i

Aanvullend verzekerd

}

24/7 Bereikbaar

Privechauffeur nodig? Wij leveren de Privé chauffeur die voor u klaar staat!

Een scenario zonder privechauffeur:

Stelt u zich eens voor: U heeft een belangrijke afspraak, eigenlijk zou u nog wat documenten moeten doornemen, maar daar is geen tijd meer voor. Onderweg ontstaat er onverwachts een file en tot overmaat van ramp is er ook geen parkeerplaats meer te vinden. U komt onvoorbereid aan en door het niet kunnen vinden van een parkeerplaats, zelfs te laat. Of mocht u  gasten overkrijgen, maar u heeft zelf geen tijd om naar het vliegveld te rijden? Huur dan een privé chauffeur in van de Chauffeurstelefoon. De privé chauffeur zal uw gasten op de meest comfortabele manier naar zijn of haar bestemming brengen. De Chauffeurstelefoon biedt altijd uitkomst: één van ‘Onze Privechauffeurs’ inhuren.

De voordelen van een chauffeur:

Steeds meer mensen zien het gemak en misschien wel de noodzaak van een auto met chauffeur. De chauffeur is ’s morgens voor de afgesproken tijd aanwezig en treft alvast enkele voorbereidingen om u rit naar tevredenheid te laten verlopen. U neemt plaats op de achterbank van uw eigen auto en laat zich veilig en comfortabel naar uw bestemming brengen. Wij veranderen uw auto in een mobiel kantoor met chauffeur. Ook tijdens de wachturen van de chauffeur, kunt u een beroep op hem doen. Om toch even dat pakketje te laten bezorgen of om documenten weg te brengen voor ondertekening. Onze privechauffeur past zich altijd aan.

Met de privechauffeur is discretie gegarandeerd:

De privechauffeur zorgt er altijd  voor dat hij op de hoogte is van de laatste file-informatie en u altijd op de snelste manier naar uw bestemming brengt. Als u gebruik maakt van onze chauffeursdiensten betekent dat u onderweg in uw eigen vertrouwde auto tijd heeft, om bijvoorbeeld een vergadering voor te bereiden, afspraken te plannen of vrijuit te telefoneren. De directiechauffeur wordt steeds populairder. Discretie van de prive chauffeur is bij ons altijd gegarandeerd! Al onze privechauffeurs tekenen hiervoor een geheimhoudingsclausule.
Misschien bent u zelf, tijdelijk of voor een langere periode, niet in staat om belangrijke documenten te bezorgen. Geen probleem, een privechauffeur neemt deze taak van u over. Ook de overheid en diplomatieke cliënten doen een beroep op onze prive chauffeur diensten. Onze privechauffeurs rijden voor zowel bedrijven, als particulieren. En met onze no-claim verzekering bent u in uw eigen auto veilig onderweg.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op

Directiechauffeurs gezocht

Wij zijn met spoed op zoek naar gecertificeerde (CCV-1) directiechauffeurs