Wij leveren directiechauffeurs door geheel België

Goedkope tarieven

Landelijke dekking

i

Aanvullend verzekerd

}

24/7 Bereikbaar

Een scenario met directiechauffeur:

U neemt plaats op de achterbank van uw eigen auto en laat zich veilig en comfortabel naar uw bestemming rijden door een directiechauffeur van Chauffeurstelefoon. De directie chauffeur is ’s ochtends voor de afgesproken tijd aanwezig en treft alvast enkele voorbereidingen om uw rit naar tevredenheid te laten verlopen. Gedurende de dag staat de directiechauffeur geheel tot uw dienst.

Verander uw directiechauffeur tijdens de wachturen in een Personal Assistant:

Ook tijdens de wachturen van de directiechauffeur, kunt u een beroep op hem doen. Om toch even dat pakketje te laten bezorgen of om documenten weg te brengen voor ondertekening. De directiechauffeur houdt op verzoek van u contact met de secretaresse. Mochten er veranderingen in het schema optreden dan kan de directiechauffeur hier direct op inspelen. Voor kwaliteit neemt u een directiechauffeur van de Chauffeurstelefoon. 

Mocht het u interesseren of bevallen dan kunt u bij ons ook een vaste directiechauffeur inhuren, met alle gemakken van dien. Voor reserveringen, offertes en contracten kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.

Veilig onderweg met onze directiechauffeur:

Als u gebruik maakt van onze chauffeursdiensten betekent dat u onderweg in uw eigen vertrouwde auto tijd heeft om bijvoorbeeld een vergadering voor te bereiden, afspraken te plannen of vrijuit te telefoneren. Discretie is bij ons altijd gegarandeerd! Al onze directiechauffeurs tekenen hiervoor een geheimhoudingsclausule. Chauffeurstelefoon Chauffeursdiensten levert alleen streng geselecteerde directie chauffeurs die zowel in rijvaardigheid als in representativiteit uitblinken. Wij leveren directiechauffeurs in héél Nederland. Wij kunnen ook bemiddelen in een auto met chauffeur, wanneer u niet over het juiste voertuig beschikt. 

De oplossing: Een directie chauffeur in uw eigen wagen. Wilt u deze ultieme luxe ook meemaken. Reserveer dan nu de directie chauffeur voor in uw eigen wagen.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op

Directiechauffeurs gezocht

Wij zijn met spoed op zoek naar gecertificeerde (CCV-1) directiechauffeurs